TG Wuivend Riet

STEUN ONS. WORD MECENAS VAN Tg WUIVEND RIET

Hou je van onze boeiende en originele theatervoorstellingen? Dan wil je ons misschien wel steunen in deze moeilijke periode!

Door de Coronacrisis kunnen we sinds maart niet meer repeteren. Al onze voorstellingen zijn afgelast. We hebben dus momenteel geen inkomsten. Voor het eerst in ons bestaan staan we -door overmacht- letterlijk buitenspel. Vanaf september 2020 mogen we weer voorstellingen spelen. Maar mét social distancing, en dus voor een beperkt publiek. Ook dat zal onze inkomsten beperken. Natuurlijk, de hele cultuursector heeft het lastig. Maar omdat Tg WUIVEND niet gesubsidieerd wordt én geen sponsoring heeft, is de klap voor ons nog groter. 

Door nu 25 € (of meer) te schenken help je ons om deze moeilijke periode te overbruggen. Met jouw bijdrage kunnen wij onze acteurs, actrices en technici werk bezorgen. Zo zorg je er mee voor dat Tg WUIVEND RIET er ook volgend theaterseizoen weer staat.

Voor wat, hoort wat. In de loop van 2021 worden alle mecenassen uitgenodigd voor een gratis voorstelling in Antwerpen of in Gent (data nog te bepalen). En uiteraard vermelden we je naam in onze programmaboekjes. 

Mogen we op jou rekenen?  

Schrijf dan je bijdrage over op het rekeningnummer van Tg WUIVEND RIET

BE58 7340 0433 3279, met vermelding: Ik word MECENAS + je e-mailadres.

Alvast heel veel DANK voor je steun en hopelijk tot in ons nieuw theaterseizoen.

Meer informatie over dit mecenaat? 

Contacteer: ed.vanderweyden@gmail.com

Meer informatie over onze voorstellingen kan je vinden op deze pagina.